4 x Prana Vinyasa Flow® met Ilona op zaterdag
“Embrace the flow and let it guide you” – RUMI

Prana Vinyasa Flow® by Shiva Rea vormt de basis van de stevige flow (solar) en de zachtere flow yogalessen (lunar). Je beweegt op het ritme van je ademhaling en beweegt ook vloeiend tussen de diverse houdingen door. Met elke beweging schut je de levensenergie (prana) wakker in je lichaam. Prana is niet zichtbaar maar wel voelbaar. Als we ons vermoeid voelen, is er weinig prana in het lichaam aanwezig. Als we ons super goed voelen, stralen we, en dat is nu juist die prana, die levensenergie die ik bedoel! Prana is dus iets wat je kunt voelen. En via deze yogavorm kunt ervaren.

Prana Vinyasa Flow® is creatief en zet je innerlijke vuurtje nog meer in vuur en vlam! Of kalmeert juist je temperament via een zachtere lunar flow. Prana Vinyasa Flow® bracht mij nog meer gronding, zodat ik steeds meer vanuit mijn hoofd, in mijn lichaam leef en aanwezig ben in het hier en nu. Ik stond nooit vooraan in de rij als het om krachtinspanning ging. Dankzij heel veel yoga en mijn dagelijkse toewijding aan mijn yoga life style, kwam ik tot meer vitaliteit! En Prana Vinyasa Flow® gaf me hierboven op nog eens de kers op de taart: elke dag, krijg ik opnieuw de kans te ervaren wat mijn lichaam nodig heeft. Een meer actief begin van de dag met een solar flow of toch eerder meer rust via onder andere een lunar flow of yin yoga bijvoorbeeld. Sinds ik de strijd opgaf van het dagelijks ‘moeten’ doen van een practice, kwam ik tot ‘mogen’ en kwam er juist door het loslaten van presteren (want dat zit achter al dat ‘moeten’)…nog meer life force vrij! En warempel, stroomt de practice als water, elke dag opnieuw!

En ja… dat is wat ik ook jou graag wil meegeven. Ik wil je vooral laten inzien, dat ik enkel een begeleider ben op jouw yogapad. Ik loop naast je, niet voor je, of achter je… je gaat dit zelf doen, en je eigen gevoel leren volgen.

De lessen zijn opgebouwd voor beginners. Stap voor stap leid ik je door het Prana Vinyasa Flow® systeem, de speciale ademhaling (ujji-ademhaling) en maak je kennis met de bandha’s (energiesloten die je practice helpen ondersteunen), het pulseren en de zonnegroeten. Ik doe dit op een rustige manier. Dus mocht je snelheid verwachten, dan kan ik die helaas niet geven 😊.

Wat ik van je vraag is commitment. 4 weken wijd je je aan deze yogavorm. Het is daarom niet mogelijk om tussentijds in te stappen

Data en tijd
Van 9.30-10.45 uur op:
zaterdag 27 januari
zaterdag 3 februari
zaterdag 10 februari
zaterdag 17 februari

Locatie: Yogilo Valkenburg, de Haselderhof, Grendelplein 13 (bij kasteelruïne)

Investering in jezelf voor deze module: € 50,00
Aanmelden via: yogilona@gmail.com