Yoga & Yoghurt in the Park!
Geniet van het Heuvelland met Yin yoga, muesli en… jezelf

Zin in een heerlijke lange OCHTEND voor jezelf met yoga & yoghurt met muesli in het park? Ken je Kuurpark Cauberg? Nou, juist, vanaf het mooiste plekje van het Heuvelland jezelf opvullen met het goede van een energetiserende Yin yogasessie van maar liefst 1.5 uur, voorafgegaan door een meditatie waar je zintuigen echt de kans krijgen helemaal naar binnen te keren op deze stilteplek. En natuurlijk verzorgt Yvette (voedingservaringsdeskundige) op geheel eigen en creatieve wijze weer een geweldig voedzaam hapje waarin gezond genieten natuurlijk voorop staat! Een yoghurtpot vol fruit en muesli staat te popelen om opgegeten te worden. Ook beginnen we met een overheerlijke smoothie die je vleugels geeft om samen met een heerlijke Yin sessie figuurlijk uit te vliegen over het Heuvelland. Even los van de dagelijkse drukte en lekker een momentje zweven in zelfliefde. Zin om mee te doen? We vinden het natuurlijk heel leuk om jou dat heerlijke moment voor jezelf te geven. We horen graag van je!

Interesse?   Super! Laat het even weten via info@yogilo.nl
Tijd         9.30-13.00h
Locatie      Kuurpark Cauberg! (tuin van Holland Casino, naast Thermae 2000)
Kosten       € 35,00, inclusief voedzaam potje yoghurt, yoga, en smoothie
Inschrijving graag een email sturen naar Yvette:yvettesliepen@outlook.com
Betaling     Zodra de betaling binnen is, is je deelname definitief. De betaalgegevens ontvang je na aanmelding via email.

Note: wanneer het regent of koud is, is de ruimte van Yogilo in de Haselderhof onze schuilplek. We informeren deelnemers vanzelfsprekend tijdig en gedegen hierover.

Programma van de ochtend

09.30      : Welkom met een energiegevende fruit smoothie
09.45-10.15: Yogameditatie
10.15-11.45: Yin yoga
11.45-12.00: even genieten van de pauze
12.00-13.00: voedzame picknick

Sprankelende groetjes van Yvette en Ilona